Jože Gačnik S.P.
041 595 701
jozef.gacnik@gmail.com

FC Ivančna Gorica

Spletna stran dobavitelja športne opreme, ERREA, MAPS SPORT, LA RETE, dresi, trenirke komplet boxi za klube, nogometni goli, konstrukcije zaščitnih mrež.

Futsal Club Ivančna Gorica smo ustanovili leta 2016 in takoj v prvem tekmovalnem letu, igralni sezoni 2016/2017 smo s člansko ekipo tekmovali v drugi slovenski futsal ligi (2. SFL).

Že v tej isti sezoni smo postali prvaki 2. SFL in si tako priigrali napredovanje v 1. SFL, kjer smo odigrali dve sezoni 2017/2018 in 2018/2019.

To je zelo pomemben dosežek, sploh ob dejstvu, da še nikoli v zgodovini slovenskega futsala in tudi evropskega nikoli nikomur še ni uspelo ustanoviti klub in istega leta postati prvak – nam je in smo zelo ponosni na ta dosežek.

Sedaj se posvečamo izobraževanju otrok od 6 do 15 let, imamo člansko in tudi veteransko ekipo s katero igramo Ivanško ligo, se udeležimo kakšnega turnirja.

FC Ivančna Gorica

Veselimo se vsakoletnega povabila na mednarodni turnir v Padovo v Italijo, kjer že več let zaporedoma sodelujemo.Športno opremo ERREA imamo že od samega začetka, s katero smo zelo zadovoljni.